Make-up

Schoonheidsinstituut Peggy werkt met make-up van John van G

Dag- avond maquillage volgens de noden van de klant. Schoonheidsinstituut Peggy werkt met make-up van John van G.
John van G- een complete make-up collectie die altijd perfect bij U past. Bij aankoop van een beautybox krijgt U het eerste magnetische blokje eyeshadow GRATIS

Permanente  make-up

 

De ogen, wenkbrauwen en lippen bepalen voor een belangrijk deel uw uitstraling. Permanente make-up is een uniek pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje geholpen wordt. Voor corrigeren van wenkbrauwen, ogen en lippen biedt permanente make-up vele mogelijkheden. Permanente make-up is voor iedereen. Bijvoorbeeld:

  • Iemand heeft problemen om zich te maquilleren,

  • Iemand draagt contactlenzen,

  • Iemand heeft geen volle wenkbrauwen,

  • Iemand die veel aan sport doet,

  • Of je wilt er gewoon elke dag stralend uit zien zonder veel tijd aan make-up te spenderen.

Zo worden wenkbrauwen gelijnd, de lippen krijgen een voller uitzicht en de ogen worden geaccentueerd met een eyeliner die er perfect uitziet.

Met een fijne steriele (steeds een nieuwe ) naald wordt een huidvriendelijk en natuurlijk pigment ingebracht in de bovenste huid lagen. Permanente make-up is beslist geen tatoeage want het apparaat is voorzien van een veiligheidssysteem waardoor de naald nooit te diep in de huid kan dringen. De behandeling is vrijwel pijnloos, we gebruiken immers een verdovende zalf.

Permanente make-up blijft tussen de 3 en 5 jaar, afhankelijk van het huidtype, de gebruikte kleuren, het zonlicht. Het toepassen van permanente make-up is volkomen veilig. Ook mensen die een allergische huid hebben kunnen permanente make-up plaatsen dat wordt vooraf getest. Het definitieve resultaat is pas zichtbaar na een viertal weken. De gekozen kleur is altijd de eerste dagen donkerder, vanaf de tweede week bekomt men de gekozen kleur. Na zes weken verwachten we de klant dus opnieuw om het resultaat te bekijken en om eventuele correcties uit te voeren.

Bij schoonheidsinstituut Peggy wordt de keuze van de vorm en de kleuren samen met de klant bepaald rekening houdend met de kleur van het haar, lippen en ogen en dat wil zeggen dat het resultaat er "naturel" uitziet. Ik (Peggy) heeft zelf permanente make-up van eyeliner (boven en onder) . Er zijn ook foto's te zien van voor en na de permanente make-up.